Carles Mag ofereix una màgia per a tota classe d’esdeveniments ja sigui, infantil, familiar, adults, oferint els seus espectacles de màgia d’aprop, màgia de saló i màgia d’escenari sempre adaptats a la mida del propi esdeveniment i mantenint la línea elegant i participativa que el caracteritza.
-Màgia d’aprop: Espectacles opcionals, per un costat espectacle d’una hora on es podran veure un ampli repertori d’efectes increïbles a pocs centímetres del espectador, inclús a les seves pròpies mans amb cartes, monedes, boles d’esponges, etc...Ideal per festes privades, aniversaris. Per un altre costat Carles Mag realitza el seu espectacle de màgia d’aprop adaptat al l’esdeveniment, ja sigui convencions, sopars d’empresa, casaments, restaurants, terrasses, on Carles Mag va interactuant durant hora i mitja amb el públic fent màgia per les taules, per grups, generan molt bon ambient i donatli un toc màgic al esdeveniment.
-Màgia saló: Espectacle d’una hora amb jocs visuals i participatius on petits i grans quedaran fascinats amb aparicions, desaparicions, jocs divertits, i també un final sorpresa per a tots. l’espectacle consta d’equip de so i música per a fer-lo encara més màgic i divertit. Ideal per comunions, aniversaris , festes privades, per a petits i grans.
-Màgia d’escenari : Una hora d’espectacle per a tots els públics amb jocs visuals i participatius adaptats al format escenari amb grans il.usions i acompanyats d’equip de sò gran i música. Ideal per a festes majors, convencions, sopars d’empresa, on pot adabtar-lo i fer a mida segons les necessitats del client.
-Formació: Carles Mag imparteix cursos i tallers de màgia, en els quals forma i assessora a futurs mags que comencen amb la i.lusió i ganes que ell ho va fer.

Carles Mag | +34 627 039 849 | info@carlesmag.com