El meu primer contacte amb la màgia és de ben petit, a un festival per a infants que es feia cada any a Barcelona, veig un senyor que agafa una moneda i una ampolla de de vidre, pica amb la moneda sota l’ampolla, un petit gest…chas! La moneda apareix dintre l’ampolla! Com ho va fer! Aquest petit gest em va generar una gran il.lusió, il.lusió per apendre aquest meravellós art, aquí comença tot. Aquell mag es deia Pepe Carrol, gràcies!

Amb el temps noto que cada cop m’absorveix més les ganes d’apendre a il.lusionar, tenin la sort de coneixer a mags profesionals que gràcies a ells fan que m’endinsi més a aquets món, em faig membre de les dos societats de màgia a Barcelona la S.E.I (Societat española díl.lusionisme) i L’A.M.I.C (Associació de mags i il.lusionistes de Catalunya) adquireixo llibres, assatjo i assatjo, començo a assistir a espectacles de magia, congresos, conferències, potenciant així els meus coneixements màgics.

Avui en dia, ja fa més de deu anys que projecto la meva màgia a totes parts, Graciès a ella he actuat a festivals tan reconeguts com el FIMAG Fira de magia al carrer de Torroella de Montgrí, he viatjat i conegut als millors mags del món com a David COPPERFIELD, a Las Vegas! També imparteixo formació i assesorament per a futurs mags que comencen amb la mateixa il.lusió que jo vaig començar, soc membre de la Fundació mags solidaris ABRACADABRA on repartim il.lusió per tots els hospitals, centres de recuperació i residències de Catalunya. Com sempre dic i després del que us he explicat. EL PETITS GESTOS GENEREN GRANS IL.LUSIONS.

Carles Mag | +34 627 039 849 | info@carlesmag.com